Green Highway på YouTube

Norske Bjørn Nyland, på folkemunne kalt Tesla-Bjørn, nyter stor internasjonal interesse for sine helt spesielle ”roadmovies” og turer med sin Tesla S. Han har nå kjørt Green Highway fra Trondheim til Storlien. Resultatet kan du se på YouTube.

Bjørn Nyland jobber til daglig ved Universitet i Oslo, men er skikkelig pasjonert elbilist og Tesla-elsker. Han bruker mye av sin fritid på til dels spektakulære og i elbilsammenheng utfordrende turer med sin Tesla S P85.

Bjørn gjør også film av sine turer og ekspedisjoner som publiseres på YouTube, laget i en helt egen stil som virkelig har skapt og skaper stor interesse. Dette illustreres godt ved at han har opparbeidet en betydelig internasjonal fanskare. Tesla Motors har også fanget opp hva denne mannen gjør for å kommunisere Tesla, og kontaktet ham.

I slutten av januar kjørte Bjørn sin Tesla S fra Oslo, via blant annet Røros, og deretter Green Highway fra Trondheim til Storlien. Turen ender med real norsk ”harryhandel” på COOP Extra Storlien…