Taxi Kurir i Sundsvall utmanar och satsar på fordonsgas

DSC_0540

Håkan Renberg från Taxi Kurir Sundsvall Härnösand är hittills den enda taxiägaren i Sundsvall som satsar på gasdrift. Han rekommenderar alla fordonsägare att köra på gas. En gasbil är som en vanlig bil med lägre bränslekostnad för Håkan. Och han mår bättre av att göra något för miljön!

– Det känns spännande och inspirerande att testa en bil driven på fordonsgas, säger Håkan Renberg. Jag, precis som alla andra, tänkte att jag borde göra något för miljön tills jag insåg att jag kan faktiskt göra det. Jag satsade på en gasbil och nu vet jag den fungerar som en vanlig bil med lägre bränsleförbrukning och kostnader. Om fler kör på fordonsgas då får vi fler gasmackar i Sundsvall. Alla fordonsägare kan köra på gas!

Lyssna på Intervjun med Håkan Renberg, Taxi Kurir