Vinnare i bästa miljöbilshandlare Östersund

Årets bilförsäljare blev Peter Bolin och årets bilföretag Bilbolaget Nord AB som här representeras av Peter Olsson.
(Foto: Anders Österholm)
Green Highwayprojektet har utmanat bilhandlare i en säljtävling i Östersund, Sundsvall och Trondheim. Tävlingen har gått ut på att sälja flest andel miljöbilar med extra poäng för miljöbilar med lägst klimatpåverkan och har pågått mellan den 4 april -12 september 2012. Priset delades ut på klimatseminariet igår av Östersunds kommunalråd AnnSofie Andersson.

Bästa miljöbilshandlare i Östersund blev Bilbolaget följt av Sport och Motor och Bilcenter.  Bästa bilhandlare blev Peter Bolin, Bilbolaget.  Andelen miljöbilar för bilbolaget var 45 % under perioden.

För mer information kontakta:
Anne Sörensson, projektledare Grön Trafik, Östersunds kommun, tel 070-600 51 31Green Highwayprojektet syftar till att skapa en fossilbränslefri transportkorridor från Sundsvall till Trondheim.