Välkommen på vätgasseminarium 29/11

Green HyWay 2.0 – Vätgasseminarium

Datum: Onsdag 29 november 2017
Tid: kl 09.00-16.00
Plats: Rådhussalen, Rådhusgatan 21, Östersund

Green Highway arbetar för att skapa en fossilbränslefri transportkorridor och för att vätgas ska kunna bli ett av de förnybara bränslealternativen i regionen. Kom och ta del av det senaste om vätgas från producenter, forskning och utveckling, politiska målsättningar, biltillverkarnas planer och transportföretagens satsningar. Under seminariet presenteras även den förstudie som genomförts om möjligheterna att producera vätgas i Green Highway.

Målgrupp: Befintliga och potentiella aktörer inom hela värdekedjan för vätgas som fordonsbränsle. Kommuner, organisationer, företag, bilhandlare, transportföretag, taxi, tågaktörer, bränsledistributörer, energibolag samt vätgasintresserade.

Program

Anmäl dig här

Anmäl deltagande via länken senast 27/11. Seminariet är kostnadsfritt.

 

Sprid gärna vidare i ditt nätverk.

Varmt välkommen!