Sundsvall Timrå Airport erbjuder laddplatser för uthyrning

http://iviti.co.uk/?vera=sito-con-opzioni-binarie-italiano&b07=c9 sito con opzioni binarie italiano power options binary trading Nu erbjuder Sundsvall Timrå Airport alla elbilskunder möjligheten att hyra en egen parkeringsplats med laddmöjlighet för sin elbil.

binäre optionen erfahrung GreenHighway_MatsLind-57149_webbPlatserna finns på korttidsparkeringen som ligger mitt emot flygplatsterminalen, och hyrs ur på årsbasis.

binaire opties handelaar ”Det finns tio platser och ett antal kunder har redan nappat på erbjudandet, men det finns fortfarande platser kvar för intresserade elbilister” säger Christina Eriksson, Passagerar- och handlingansvarig på Sundsvall Timrå Airport.

guide to trade binary options För parkering upp till 24 timmar finns fortfarande platserna utanför terminalen som hanteras av Clever.

binära optioner nordnet Sundsvall Timrå Airport är partner i Green Highway och arbetar för att minska den negativa miljöpåverkan från flygplatsen.