Sundsvall Timrå Airport erbjuder laddplatser för uthyrning

ikili opsiyon yatırımları Nu erbjuder Sundsvall Timrå Airport alla elbilskunder möjligheten att hyra en egen parkeringsplats med laddmöjlighet för sin elbil.

http://generalclad.com/?serebro=volume-di-opzioni-binarie&42e=46 volume di opzioni binarie GreenHighway_MatsLind-57149_webbPlatserna finns på korttidsparkeringen som ligger mitt emot flygplatsterminalen, och hyrs ur på årsbasis.

wie zahle ich auf 24option paysafecard ein ”Det finns tio platser och ett antal kunder har redan nappat på erbjudandet, men det finns fortfarande platser kvar för intresserade elbilister” säger Christina Eriksson, Passagerar- och handlingansvarig på Sundsvall Timrå Airport.

trading 212 contro iq option För parkering upp till 24 timmar finns fortfarande platserna utanför terminalen som hanteras av Clever.

http://pelicanhouse.nl/?nsover=opzioni-binarie-la-migliore opzioni binarie la migliore Sundsvall Timrå Airport är partner i Green Highway och arbetar för att minska den negativa miljöpåverkan från flygplatsen.