Ladda kortet först – sedan elbilen

Elbilsförare i Green Highway-regionen kommer från och med nästa vecka behöva ett laddkort för att betala för laddningen.

CLEVER är ny  laddoperatörFyC-NBN5kIm-Y0i7DfQrsNOcf9tTEcChN-5LKV_IEek,JZ6HMMP6Y4hdbApjQnR_uju6vQh-11ghdNtv2QLOWJ8

Från och med måndagen den 18 januari blir det en förändring för de elbilsförare som vill ladda elbilen vid de publika laddstationer som tidigare ägts av Jämtkraft. Bakgrunden är att Jämtkraft förra året gick in som delägare i laddoperatören CLEVER Sverige och nu ingår laddstationerna i CLEVERs nätverk.

Laddkort behövs

Du laddar din bil precis som tidigare, skillnaden är att du behöver ett laddkort som kan beställas direkt från CLEVER, laddkort säljs även hos lokala återförsäljare. I Green Highway-området går kortet att köpa på GULF i Östersund, OKQ8 i Krokom, Åre Turistbyrå och COOP Extra i Storlien. Laddkort finns även att köpa på alla Statoil och Preem i landet som har en CLEVER laddstation. Om du inte har ett laddkort går det bra att ringa CLEVERs kundservice för att få hjälp att ladda direkt.

CLEVER tar betalt för elen per kilowattimme och kostnaden varierar beroende på om du väljer ett förbetalt kontantkort eller månadsabonnemang med faktura.

Här finns en karta över laddstationer som ingår i CLEVERs nätverk

Se mer information i CLEVERs pressmeddelande

Om du har frågor eller vill ha mer information kan du vända dig till CLEVER