Inbjudan till invigning av Sundsvalls första snabbladdstation

FyC-NBN5kIm-Y0i7DfQrsNOcf9tTEcChN-5LKV_IEek,JZ6HMMP6Y4hdbApjQnR_uju6vQh-11ghdNtv2QLOWJ8Var en del av Sundsvalls och Green Highways historia och delta i invigningen av den första snabbladdstationen i Sundsvall och Västernorrland. Välkommen!

När?
Tisdag den 29 april 2014 kl. 12:30-14:30

Var?
Birsta i Sundsvall, parkering vid TOYS”R”US och Team Sportia

 

Vad?
– Kl. 12.30 inviger Lars Persson, kommunalråd i Sundsvall, snabbladdstationen
– Fram till kl. 13:00 kan du träffa Kevin Walker, GIF-spelaren och Sundsvallsambas-sadören
– Kom och lyssna på Mattias Goldmans, elbilsguru och vd på tankesmedjan Fores, föredrag om kopplingen mellan lokala laddinfrastrukturprojekt och nationella målsättningar för transporter
– Du får möjlighet att provköra el- och hybridbilar från lokala bilhandlare

Mer information i Inbjudan invig.snabbladd. Birsta 140329

Läs en artikel i Sundsvalls tidning 2014-04-07

Under varumärket Green Highway bygger Sundsvall Elnät, Jämtkraft och Mittuniversitetet ut laddinfrastrukturen i Västernorrland och Jämtland. Och invigningen av snabbladdstationen i Birsta är bara det första steget i ett 24-miljoners projekt ”Laddinfrastruktur för elfordon längs Green Highway – en del av framtidens smarta elnät och hållbara transporter”. Totalt ska 11 snabbladdare och 82 smartladdningsstationer installeras längs Green Highway i Västernorrland och Jämtlands län fram till den 15 maj 2015. Sundsvall Elnät, Jämtkraft och Mittuniversitetet är Energimyndigheten en medfinansiär.


Ladda tillsammans med oss!