Instruksjonsfilmer for snabbladdning og tanking av biogas

Green Highway lanserer nå to instruksjonsfilmer som på en enkel og visuell måte tar deg gjennom hvordan du gjennomfører snabbladdning av elbil, og tanking av biogas. Vi tror filmene bidrar med nyttig og viktig informasjon, og at de kan bidra til å senke terskelen for bilister som synes dette virker vanskelig; eller for bileiere som vurderer en EL- eller en gasbil som sin neste bil.

Er det egentlig så komplisert å snabbladda sitt elfordon, og tar det lang tid. Hva med risiko og mulig fare når det dreier seg om så store mengder strøm? Hva med biogastanking, trykk, risiko, og er det vanskelig?

Våre nye instruksjonsfilmer forteller på et enkelt sett hvordan en går fram, steg for steg.

Obs at vår film om snabbladdning gjelder for laddning i Sverige og laddning uten betaling for tjenesten. I Norge må det i hovedsak betales for snabbladdning, og det fins nå flere betalingsmuligheter; både abonnement, via sms, eller via en APP. Vi håper å komme på banen med en instruksjonsfilm for hurtiglading av ELbil i Norge om ikke lenge. Når vi etter hvert får kommersielle tankestasjoner for biogas i Trøndelag, vil vi også vurdere behovet for en ny film om tanking av biogas.

Instruksjonsfilm om snabbladdning av elbil:

Instruksjonsfilm om tanking av biogas: