Fyrfasen invigde laddplats i Ånge

Invigning laddstolpen IcaDen 8 oktober 2013 invigdes den andra laddplatsen för elbilar i Ånge kommun. Det är Fyrfasen Energi som gör satsningen i samarbete med ICA Supermarket i Ånge, Ånge kommun och Green Highway.

Laddstolpen är uppdaterad enligt senaste standarden med fast kabel och finns på ICA:s parkering. Ånges kommunalråd Sten-Ove Danielsson var på plats för att klippa det gröna bandet och inviga laddplatsen. Sedan kunde Sten-Ove Danielsson premiärladda Ånge kommuns första elbil som nyligen köpts in till den kommunala bilpoolen.

Fyrfasen Energi arbetar nu med att etablera en laddplats vid ICA Supermarket i Sveg och man kommer även att uppgradera laddplatserna som finns i Borgsjö och i Bräcke enligt samma standard som i Ånge.

Läs mer om invigningen av laddplatsen i Ånge

Se artikel i Dagbladet ”Laddad invigning av energisk nyhet”

Se artikel i ÖP ”Laddar för första laddstationen i Härjedalen”

Fyrfasen Energis hemsida