Välkommen på seminarium under Trafikantveckan

Östersunds kommun medverkar för 11:e året i rad i den internationella miljökampanjen Europeiska Trafikantveckan. Kampanjen syftar till att ge medborgarna möjlighet att upptäcka alternativa sätt att förflytta sig. Som partner i Trafikantveckan är Green Highway med och delfinansierar två seminarier med spännande föreläsare. Seminarierna riktar sig till alla intresserade och är kostnadsfria, använd länkarna nedan för att se programmen och anmäla dig!

Mellan 16-22 september kommer det att arrangeras en rad roliga och intressanta aktiviteter i den gröna och hälsosamma trafikens tecken. 2013 års slogan är ”Ren luft – ditt vägval” och fokus ligger på luftkvalitet.

Läs mer om vad som händer under Trafikantveckan i Östersund!

 

Inbjudan klimatseminariumKlimatseminarium

På väg mot fossilbränslefrihet – Möjligheter & farthinder under färden

20 september, kl. 08:30 – 14:30

Storsjöteatern, Östersund

Mer information, program och anmälan

 

 

BiogasseminariumSeminarium om biogas

Hur får vi ihop biogaspuzzlet?

17 september 2013, kl. 08:30 – 14:30

Rådhussalen, Östersunds Rådhus

Mer information, program och anmälan