Ny Gasbilsguide 2013

Gasbilsguide 2013Green Highway presenterar en ny gasbilsguide som omfattar över 80 modeller. Guiden ger en översikt över de gasbilar som finns på den globala marknaden modellåret 2013, med särskilt fokus på den svenska och norska marknaden. Här kan du hitta både bilpriser, prestanda och räckvidd vid gasdrift, information om säkerhet, länkar till vidare läsning och mycket annat.

Guiden ska kunna fungera som ett uppslagsverk för kommuner, privata och offentliga verksamheter och privatpersoner som överväger att skaffa sig gasbilar, eller som bara vill informera sig om utbudet. Gasbilsguiden finns nu också på engelska.

Detta är den tredje upplagan av guiden, med många nya modeller jämfört med tidigare. Det finns nu gasbilar i alla storleksklasser, samtidigt som antalet tankställen för fordonsgas ökat – gasbilen är därmed ett realistiskt alternativ för allt fler. Intressant är att det i guiden finns flera fyrhjulsdrivna fordon, vilket efterfrågas, inte minst i norra Sverige.

Green Highway arbetar tillsammans med partners och medaktörer för att skapa en transportkorridor fri från fossila bränslen och bidra till tillväxt och utveckling i regionen. Presentation av saklig, marknadsneutral och så fullständig information som möjligt om tillgången på gasbilar är en viktig komponent i det arbetet. Guiden är framtagen av Mattias Goldmann på uppdrag av Green Highway.

Läs eller ladda ner gasbilsguiden