Vårruset i Sundsvall

Ett laddat Green Highway-team sprang och gick Vårruset i Sundsvall en solig och varm kväll den 23 maj. Sex hurtiga tjejer representerade Sundsvalls kommun och projektet. Fantastiska ambassadörer och marknadspelare för Green Highway! Vi var en grupp bland de ca 5 700 kvinnor, som på nästan fossilfritt sätt deltog i evenemanget.

Under Vårruset hann vi samtala om bland annat projektet och andra resvägar. Vi fick, utöver de vanliga vätskekontrollerna, underhållning från grupper med olika musikstillar. Det var bara att följa takten och marschera till en blåsorkester och dansa zumba till afrikanska rytmer. Det tog oss mellan 30 minuter och 1 timme och 5 minuter för att avklara en sträcka på ca 5 kilometer. Som belöning fick vi god fika i varandras trevliga sällskap. Redan nu har vi deklarerat intresset för deltagande i nästa års tävling. Nya rekord ska slåss!